RIJALITI NASILNIK

Miroslav Miki Đuričić, rođen je u Kupinovu 13. marta 1977. godine. Čovek koji je dugi niz godina proveo po rijalitijima. Počeo je sa Velikim Bratom (2006 godine.) koji je svojevoljno napustio. Pre nego što je napustio ulazio je u konflikte sa ukućanima, lomio inventar, pretio i vikao. Zatim je sledeće godine sve to isto ponovio takođe u Velikom Bratu. Da bi 2009 godine u Velikom Bratu All Star pobedio. Time je završio karijeru VB i prebacio se na šou koji se zvao Farma. Farma V posle samo 11 dana od početka je imala mogućnost da izbaci Mikija zato što se fizički obračunao sa tadašnjim učesnikom Markom Vanilom. Miki tada nije izbačen već je samo direktno nominovan za izbacivnje. I ako mu je tada pružena šansa, Miki nije opstao ni u tom rijalitiju, diskvalifikaciju je dobio nakon što je sam izašao sa imanja. 2015. godine ulazi u šou poznat pod naziom Maldivi i tamo se fizički obračunava sa Ivanom Gavrilovićem, nakon čega biva diskvalifikovan. Naravno kao i svaki put i ovaj put je dobio mogućnost da se "popravi" u Parovima, ali je nakon mnogo svađa i pretnji svojevoljno napustio i taj šou. Prošle godine u rijalitiju Zadruga I ošamario je novinara Milana Miloševića i prošao nekažnjeno.

Sve ove godine, ovaj čovek je vršio nasilje, a ni jednom nije odgovarao za to. Odnosno nakon što je pesnicom udario Ivana Gavrliovića dobio je godinu dana uslovne kazne. Ova zemlja se navodno bori protiv nasilja? Kako? Tako što od 2006 godine izdržava nasilnika koji jede, pije i živi u raznim rijaliti programima, pritom dobija honorar koji mi, normalan narod, možemo samo da sanjamo! Predstavnik je kocke, bio je razvlačen po novinama i da je dužan i da je narkoman.Ne mora ništa od toga da bude tačno, ali jedno je tačno - NAROD PODRŽAVA NASILNIKA!

Nakon svega što je pokazao od 2006. godine kap koja je prelila čašu je to što se čovek apdejtovao i počeo da nasilje vrši nad ženama. Suzani Perović je lupio šamar, a nadeždu Biljić, sa kojom je u Zadruzi I imao intimne odnose, je nekoliko puta pljunuo u lice, a zatim zadao nekoliko udaraca štakom! Za takav čin, koji je javno prikazan na TV Pinku, dobio je ni manje, ni više, nego KUĆNI PRITVOR I ZABRANU PRILASKA!

Gde je RRA? Šta oni rade po pitanju nasilja uživo? Šta nam radi pravosuđe?! Miroslav Đuričić je potencionalni ubica. Neko ko je sklon da deli pravdu, a s obzirom da nema pravde protiv njega ruke su mu odrešene da radi šta želi! Da li ste svesni, svi vi koji mu dajete 1000-u šansu da ste mu upravo dali pištolj u ruke i da sada samo čekamo ubistvo uživo u narednih godinu ili dve?! Ne mogu da kažem da niko nikada nije udario ženu, ali ovo je bilo javno, pa samim tim treba da nosi izvesnu težinu. Miki je trebalo da dobije najstrožu kaznu za ovo delo kako bi se skrenula pažnja na to da se NASILJE KAŽNJAVA! Ovom presudom svaki nasilnik je dobio krila i vetar u leđa...

A vi ljudi? Šta vi radite? Zašto NIKO ne reaguje? Gde su oni protesti, šetnje, transparenti? Znači, slažete se sa presudom! Uživajte širom zatvorenih očiju!!!